A qui no li agrada gaudir d’un bon bany a la seva piscina de Calella de Palafrugell a l’estiu? Però segur que agrada menys haver de portar el manteniment d’aquestes… Ja no parlem únicament de l’estètica, també parlem de salubritat perquè, el fet de no mantenir neta la piscina de la casa de Calella de Palafrugell pot fer que aparegui un focus d’infeccions. Com podem evitar-ho? Cal estar previnguts durant tot l’any posant en pràctica algunes accions que ajudin a la seva conservació i neteja:

  1. Sempre podem comptar amb els serveis de manteniment de la nostra piscina de Calella de Palafrugell a una empresa com la nostra que ofereixi aquest tipus de serveis perquè siguem nosaltres els que ens encarreguem d’aquest enutjós treball usant els millors productes i eines.
  2. El manteniment s’ha de realitzar durant tot l’any, deixant de banda si la piscina s’usa o no tot l’any. A l’hivern també s’han de tenir en compte certes peculiaritats.
  3. Usant productes químics aconseguiràs desinfectar i conservar l’aigua en òptimes condicions de salubritat i neteja que faran d’aquest tractament el millor per al seu posterior ús i manteniment constant.
  4. Cal tenir en compte que els nivells de pH de l’aigua, la seva acidesa o alcalinitat, han de ser els adequats evitant l’aparició d’algues i que les eines de depuració i la pròpia instal·lació de la piscina acabin danyant-se. Per això, el millor és usar un controlador de pH i els líquids oportuns per a mantenir-lo en el nivell òptim, entre el 7 i 7,8.
  5. Un altre component molt conegut, el clor, et servirà per a mantenir la piscina de Calella de Palafrugell amb les seves aigües netes i cristal·lines lliure de microorganismes. Cal tenir en compte certs factors abans d’aventurar-nos a afegir clor, haurem de vigilar la grandària, la calor o la pluja, entre altres, per a poder decidir-nos entre diluir, per exemple, 20 grams de clor per cada 15 metres cúbics d’aigua i la periodicitat, cada 5 dies, per exemple.
  6. Usar algicides ajudaran a prevenir l’aparició de plantes aquàtiques que són tan desagradables i que t’ajudaran a controlar també la duresa del calci, evitant que l’aigua es transformi en corrosiva si té poc calci o que es creuen escates si el calci és molt alt.
  7. La bossa skimmer ha de romandre neta SEMPRE per a assegurar-nos que l’aigua està en constant circulació i es va renovant. Per això, retira regularment les fulles o brutícia que hagi pogut caure en la piscina amb una xarxa o similar.
  8. L’aigua no és l’únic element d’una piscina de Calella de Palafrugell a tenir en compte, el fons i les parets d’aquesta també són essencials i per això, el millor, és usar un limpiafondos manual o automàtic perquè aquesta brutícia no passi a l’aigua i tinguem la piscina sempre lluent.

Com veiem, el manteniment d’una piscina no és una cosa senzilla i es requereix de constància perquè no caiguem en l’oblit i, quan vulguem usar-la, requereixi el canvi de la seva aigua per complet i una neteja exhaustiva o fins i tot del canvi de peces o eines perquè s’han espatllat, amb la consegüent despesa. Per a qualsevol servei relacionat amb el manteniment de piscines en la zona de Calella de Palafrugell o voltants, no dubtis a contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.